DOSTLUK KARDESLİK VE SEVGİ İÇİN BURDAYIZ


    ÇOBAN KAVURMA

    Paylaş

    Admin
    Admin

    Mesaj Sayısı : 153
    Kayıt tarihi : 17/02/10

    ÇOBAN KAVURMA

    Mesaj  Admin Bir Çarş. Mayıs 12, 2010 2:36 pm



    Mutfağı: Dünya, Türk
    Türü: Et
    Pişirme Süresi: 25-30 dk
    Zorluk: Kolay
    Kişi Sayısı: 2

    MALZEMELER:

    4250 gr kuzu eti
    2 yemek kaşığı zeytinyağı
    1 adet soğan
    1 adet dolmalık yeşil biber
    1/4 adet kırmızı dolmalık biber
    1/4 adet sarı dolmalık biber
    1 tatlı kaşığı salça
    1 çay bardağı su
    2 adet Knorr Tablet Et Bulyon
    1 miktar Knorr Sarımsaklı Çeşni
    Bir miktar tuz
    Bir miktar karabiber

    Hazırlanışı

    Etleri zeytinyağında kavurun. Soğanları küp şeklinde doğrayıp ete ekleyin ve kavurmaya devam edin. Daha sonra salçayı ekleyip karıştırmaya devam edin. 1 çay bardağı sıcak su ve Knorr Tablet Et Bulyon'u koyup etin suyu çekilene kadar pişirin. Daha sonra küp küp doğranmış biberleri ve domatesi ekleyip soteleyin. Sarımsaklı çeşni, az tuz ve karabiberle baharatlandırın.

    Afiyet olsun...

      Forum Saati Cuma Mart 24, 2017 7:55 pm