DOSTLUK KARDESLİK VE SEVGİ İÇİN BURDAYIZ


    TAS KEBABI

    Paylaş

    Admin
    Admin

    Mesaj Sayısı : 153
    Kayıt tarihi : 17/02/10

    TAS KEBABI

    Mesaj  Admin Bir Çarş. Mayıs 12, 2010 2:31 pm



    Mutfağı: Dünya, Türk
    Türü: Et
    Pişirme Süresi: 20-25 dk
    Zorluk: Kolay
    Kişi Sayısı: 2

    4200 gr kuşbaşı dana eti
    1 yemek kaşığı salça
    1 yemek kaşığı zeytinyağı
    7-8 adet arpacık soğan
    1 litre su
    1 çorba kaşığı un
    2 adet Knorr Tablet Et Bulyon
    Bir miktar tuz
    Bir miktar karabiber

    Hazırlanışı
    Etleri zeytinyağında kavurup salça ekleyin. Un katıp karıştırmaya devam edin. Su ve et bulyonları ilave edip 15 dakika kaynatın. Daha sonra arpacık soğanları ilave ederek 10 dakika daha kaynatın ve ocaktan alın.

    Afiyet olsun...

      Forum Saati Paz Nis. 23, 2017 11:33 pm